Product overzicht

In de hedendaagse markt zijn flexibiliteit en productiviteit van groot belang. Helaas zijn deze twee eisen in de dagelijkse praktijk van bedrijfssoftware vaak moeilijk te combineren. Vaak is een systeem óf gericht op productiviteit óf op flexibiliteit.

Om een oplossing te bieden die zowel productiviteit als de benodigde flexibiliteit combineert, hebben wij een uniek Modulair Informatie Systeem ontwikkeld dat uit afzonderlijke modules bestaat. Dit informatiesysteem garandeert een maximale productiviteit zonder dat dat ten koste gaat van de flexibiliteit. Door de modulaire opbouw zal het systeem zich aanpassen aan uw organisatie. Nu en in de toekomst.

Modulair informatie systeem (MIS)

Het  Modulair Informatie Systeem (MIS) is een flexibel, modulair opgebouwd systeem wat gebruikers de mogelijkheid geeft het systeem aan te passen aan hun specifieke situatie. 

WEBSHOP (E-commerce koppeling)

Het Modulair Informatie Systeem biedt de mogelijkheid tot een succesvolle e-commerce koppeling (webwinkel). De koppeling kan consument gericht zijn, maar ook op business-2-business oplossingen.

XPOS / Kassa

De Kassa module biedt een eenvoudige en betaalbare kassa oplossing en heeft de mogelijkheid om volledig gekoppeld te worden aan de modules Inkoop, Verkoopfacturen, Verkooporders, Voorraad, Accounting en de submodule Betaalautomaat.

XFashion

Betrouwbare totaaloplossing speciaal voor de kleding- en textiel branch.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search