Hosting

In de huidige tijd is het onderhouden van een computernetwerk of zelfs een enkele computer al een tijdrovende en daarom ook kostbare bezigheid. Virussen, hackers, trojan horses: het zijn allemaal zaken die het functioneren van uw computersysteem ernstig kunnen verstoren. Om nog maar niet te spreken over de wekelijkse updates en patches om het besturingssysteem up to date te houden en het maken van de dagelijkse backup.

Onze hosting service neemt u echter al deze zorgen uit handen: via een beveiligde verbinding werkt u op onze snelle servers die staan opgesteld in een zwaar beveiligde omgeving. Wij verzorgen de virusscanners, de updates, de backups en wij houden ook de hackers voor u buiten de deur.Bij het gebruik van onze hosting dienst is het ook niet langer nodig om zelf te investeren in eigen servers, backup-oplossingen of andere, vaak dure, hardware. Omdat een internet browser niet gemaakt is voor het voeren van een administratie heeft u die voor onze hosting dienst ook niet nodig. Het enige wat u nodig heeft is een Windows PC met breedband (ADSL, SDSL of kabel) toegang tot het Internet en toegang tot het Extern Bureaublad (of Remote Desktop Connection). Daarmee krijgt u toegang tot een normaal bureaublad zoals u gewend bent en kunt u werken alsof u op uw eigen pc werkt. Of het nu gaat om één gebruiker of een complete afdeling of organisatie: onze hosting service zorgt ervoor dat u het Modulair Informatie Systeem optimaal kunt gebruiken zonder de zorgen en de kosten van het onderhoud van uw eigen ICT infrastructuur.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hosting service voor uw organisatie kunt u contact opnemen via T. +31 (0)13 205 30 01 of sales@jorsoft.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search