Wie zijn wij?

JorSoft is een in 1995 opgericht bedrijf gespecialiseerd in het maken van administratieve bedrijfssoftware. Onze software is met name gericht op organisaties die het maximale uit een informatiesysteem willen halen zonder daarbij flexibiliteit in te leveren.

In 1995 zijn we begonnen met het ontwikkelen van specifieke informatiesystemen voor de textielindustrie binnen Nederland.

Al snel werd duidelijk dat onze unieke aanpak zo veel succes had dat we besloten ons productenaanbod uit te breiden om ook niet-textiel bedrijven van dienst te kunnen zijn.

In 2000 kwam de eerste versie van ons Modulair Informatie Systeem beschikbaar. Kort na de lancering begon ook de internationale belangstelling voor dit unieke systeem te groeien en in de eerste helft van 2001 konden we de eerste niet-Nederlandse klant verwelkomen.

In de loop der jaren zijn we ons naast onze oorspronkelijke werkzaamheden ook steeds meer gaan bezighouden met het assisteren van onze klanten bij het oplossen van (niet JorSoft gerelateerde) hard- en softwareproblemen en het adviseren van klanten in het automatiseringstraject. Om deze diensten een meer gestructureerde vorm te geven zijn de diensten E-commerce koppelingSysteemSupportMaatwerk en Hosting in ons productenaanbod opgenomen.

Met de toevoeging van deze diensten is JorSoft uitgegroeid tot een volwaardige automatiseringspartner met expertise op elk gebied gerelateerd aan het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en ondersteunen van administratieve bedrijfssoftware.

Vandaag de dag zijn we een gerenommeerd bedrijf met talloze klanten die dagelijks op onze producten en diensten vertrouwen. Door goed naar deze klanten te luisteren en de ideeën uit de markt te implementeren in onze software doen we er alles aan om onze klanten tot tevreden klanten te maken en houden. Nu en in de toekomst.

Vertical-logo

Onze Medewerkers

 • Bryan Touw
  Bryan Touw Finance
 • Bart van Doormaal
  Bart van Doormaal Developer
 • Kayleigh van Dinter
  Kayleigh van Dinter Office Assistant/ Support
 • Mark Beijersbergen
  Mark Beijersbergen System Administrator
 • Bas Jordans
  Bas Jordans Product Development
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search