Modulair informatie systeem (MIS)

Het  Modulair Informatie Systeem (MIS) is een flexibel, modulair opgebouwd systeem wat gebruikers de mogelijkheid geeft het systeem aan te passen aan hun specifieke situatie. Zo kan er op ieder gewenst moment extra functionaliteit worden toegevoegd door de installatie van één of meerdere additionele modules. Deze aanpak garandeert een perfecte aansluiting tussen het systeem en de dagelijkse praktijk in uw organisatie.

Om onze productlijn up-to-date te houden werken wij voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe modules. Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze klanten opdat het resultaat optimaal aansluit bij de praktijk.

Onderstaand treft u een overzicht van de beschikbare modules. De functionaliteit van de meeste hoofdmodules kan worden uitgebreid met één of meerdere submodules.

Om onze productlijn up-to-date te houden werken wij voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe modules. Dit doen wij in nauwe samenwerking met onze klanten opdat het resultaat optimaal aansluit bij de praktijk.

Alle voordelen op een rij:

Met het Modulair Informatie Systeem heeft JorSoft een systeem ontwikkeld waarmee zowel productiviteit als de benodigde flexibiliteit gecombineerd worden. Het Modulair Informatie Systeem bestaat uit afzonderlijke modules. Dit, speciaal op het midden- en kleinbedrijf gerichte, informatiesysteem garandeert een maximale productiviteit zonder dat dat ten koste gaat van de flexibiliteit. Door de modulaire opbouw zal het systeem zich aanpassen aan uw organisatie. Nu en in de toekomst.

  • Dé bedrijfssoftware voor het MKB.
  • Specialist in de textiel- en modebranche.
  • Een volledig geïntegreerd financieel systeem.
  • U kiest alleen de modules die u nodig heeft.
  • Een extra module of extra gebruikers erbij is snel en eenvoudig te regelen.
  • Perfecte aansluiting tussen het systeem en de dagelijkse praktijk in uw organisatie.
  • Een onderhoudscontract bedraagt slechts 20% van de aanschafwaarde van de licentie. Uiteraard is een onderhoudscontract bij JorSoft niet verplicht (na 1 jaar).
  • Een Updates Only onderhoudscontract óf een Enterprise onderhoudscontract bedraagt slechts 10% van de aanschafwaarde van de licentie. Ook deze onderhoudscontracten zijn bij JorSoft niet verplicht (na 1 jaar).
  • Ook voor een e-commerce koppeling en andere automatiseringsvraagstukken of diensten kunt u bij JorSoft terecht.
  • Problemen of vragen? De snelle en deskundige helpdesk van JorSoft staat voor u klaar.

Pakketten Modulair Informatie Systeem.

Modules Modulair Informatie Systeem.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden van MIS kunt u contact opnemen met ons via: T. +31 (0)13 205 30 01 of sales@jorsoft.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search