Diensten

JorSoft is meer dan een leverancier van bedrijfssoftware. Naast ons Modulair Informatie Systeem, bieden wij enkele diensten die u het werk uit handen nemen om uw automatiseringssystemen in optimale conditie te houden. Met onze Maatwerk service bijvoorbeeld kunnen wij uw Modulair Informatie Systeem exact afstemmen op de eisen van uw organisatie.

Hosting

In de huidige tijd is het onderhouden van een computernetwerk of zelfs een enkele computer al een tijdrovende en daarom ook kostbare bezigheid. Virussen, hackers, trojan horses: het zijn allemaal zaken die het functioneren van uw computersysteem ernstig kunnen verstoren. Om nog maar niet te spreken over de wekelijkse updates en patches om het besturingssysteem up to date te houden en het maken van de dagelijkse backup.

 

Lees meer over Hosting

Maatwerk

Ondanks het feit dat het Modulair Informatie Systeem zeer flexibel en veelzijdig is, is het mogelijk dat de bestaande modules niet helemaal aansluiten bij de werkwijze in uw organisatie. Aangezien wij de sterke overtuiging hebben dat het systeem zich aan uw organisatie moet aanpassen in plaats van andersom, zijn alle hoofd- en submodules met behulp van onze Maatwerk service volledig aan te passen aan uw specifieke situatie.

 

Lees meer over Maatwerk

Systeem support

Speciaal voor organisaties waar de beschikbaarheid van het informatiesysteem van cruciaal belang is, heeft JorSoft de Systeem Support service ontwikkeld.

Met deze service hoeft u zich geen zorgen meer te maken over problemen met uw hard- of software.

 

 

 

 

 

 

Lees meer over Systeem support
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search